tjugoförsta augusti

PROBLEM

Alla har vi problem. En del har lyxproblem och en del har värre problem. Alla vill klaga på sina problem, jag också. Men varför? Jag personligen mår bättre av att dela med mig till mina kompisar, för jag orkar inte hålla det inne. En del använder sina problem som någon slags isbrytare och andra gör det nog endast för uppmärksamhet. Det finns säkert flera skäl också.
Jag tänker berätta lite om mitt största problem just nu, för de som orkar läsa: sömnen som inte finns.
I oktober förra året förändrades mycket i mitt liv. En sak var sömnproblemen som började plåga mig.
Jag kunde bara inte sova helt enkelt. I början sov jag verkligen ingenting alls (tills jag deckade). Jag var rädd och trodde av någon anledning att jag aldrig mer skulle vakna, jag trodde att jag skulle dö i sömnen. Och så var det mardrömmarna.
Jag kan inte komma ihåg sista gången jag sov igenom en hel natt utan att vakna någon gång alls.
Det är värst när jag sover ensam, jag brukar vakna med hjärtklappning flera gånger varje natt.
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har inte vågat ta kontakt med någon psykolog så egentligen har jag väl mig själv att skylla.
Nu, när jag läst igenom det här så låter det så överdrivet men jag kan verkligen inte sova och jag hatar när andra snackar om det som om det vore en trend. Det är inte coolt att ha sömnproblem. Sömnen är en av de viktigaste saker som finns. Ta vara på sömnen, ni som kan!

artonde augusti

SKRÄMMANDE BRA

Det är inte samma sak här. Bilar och bussar åker förbi utanför på nätterna med jämna mellanrum. De brummar och lyser upp taket. Hissen låter "dunk, dun-dunk, dunk" och klockan säger "tick-tack-tick-tack". Jag har aldrig tidigare i mitt liv stört mig på detta, men nu kan jag inte låta bli. Något är inte som det ska, det är annorlunda och otäckt. Jag mår skitdåligt men också bra på samma gång. Något storartat kommer att ske inom snar framtid, jag känner det på mig.

sextonde augusti

VILL INTE FLYTTA HEM

Jag kan inte somna om. Det finns för mycket kring det här rummet som jag kommer sakna.
Sängen luktar aprikos efter gårdagens dusch. Ljudanläggningen surrar. Charlies kaktus blir en rolig siluett framför fönstret på natten och det ända man ser utanför är träd vars grenar dansar i vinden.

Jag vill inte flytta hem.

femtonde augusti

ERROR

Startade om skiten.