tjugofjärde oktober

NEVERMIND

Jag trodde ett tag att allt skulle lösa sig men det blev bara värre. Jag har ont i huvudet. Jag kan inte sova. Jag spyr upp mig själv.

Men nu ska jag nu ska jag ta en dusch.

tjugoförsta oktober

CHARLIE

Vill du, vill jag. Vill jag så kan jag.


artonde oktober

WATERMELON MAN


elfte oktober

VARVA NER

Doktorn har sagt varm mjölk och honung på kvällen, så jag sitter och dricker kvällste ur den perfekta koppen (som jag fick av Ellinor i födelsedagspresent). Nu ska jag återvända till xkcd.

elfte oktober

FRIENDSHIP


sjätte oktober

MED STORA KLIV

Idag var dagen som jag äntligen tog mig tid att besöka en läkare.
Igår kväll fick jag panik när jag insåg att det var "läggdags". Jag hatar att sova på grund av mardrömmarna och blir alltid lätt hysterisk när kvällen och natten närmar sig men igår var det värre än vanligt. Lilla morsan ringde till en jourkurator som sa att det inte fanns något att göra just då och att vi skulle kontakta psykolog med hjälp av våran vårdcentral.

Så idag tog jag alltså det första steget på länge: Vårdcentralen. Senast jag var där så svimmade jag efter blodproverna. Det var tur att Fredrik var med för jag var så rädd.
Idag träffade jag bara läkaren. Hon skickade en remiss till BUP men trodde inte att det var en deprission (som annars kan bidra till sömnproblem) så bokade även in mig på provtagning imorgon för att se om det är något fysiskt.

På tal om kliv i livet så har jag varit mainstream och sökt jobb och efter arbetsintervjun blev jag antagen med ett varmt välkomnande.
Jag vill inte se fram emot för mycket men det kommer bli så skönt att få jobba. Under intervjun blev jag bara mer och mer säker för varje minut som gick och nu känner jag att jag inte alls vill göra det för pengarna som jag tänkte från första början. Jag vill ha omväxlingen och erfarenheten. Det känns bra.