tjugoåttonde januari

CHOKLADDRYCK

Jag sitter och dricker varm choklad. Eller den var varm, nu är den ljummen.
Det bästa chokladpulvret är det som man blandar ut med mjölk, tycker jag. När jag blandar min choklad så börjar jag alltid med några centiliter mjölk som jag häller ner chokladpulvret i för jag tycker att det blir lättare att röra om då. När klumparna är borta så häller jag i resten av mjölken i glaset. Fast självklart så är det gott med klumpar också, ibland i alla fall.

xxx (för att xoxo är fjortis!)

tjugofjärde januari

TAXI
Titta hit, tjejer!

Åk aldrig svarttaxi
Det kan hända otrevliga saker så ta en riktig istället.

Beställ alltid din taxi
Även om det står en taxi på gatan, framför dig. Man vet aldrig om man kan lita på chauffören.

Sätt dig alltid i baksätet
Så att chauffören inte kan leka med dig (smeka, slicka, whatever).

Skriv ner förarnumret
Viktigt! Om det skulle hända något så är det bra att veta taxibolag, förar- och registreringsnumret.


I Göteborg så hamnade jag i en svarttaxi, föraren försökte ge sig på mig, sexuellt, och det låg en kniv i baksätet. Efter att ha hotat med att ringa polisen ett par gånger så tog han mig tillbaka till centralstationen där han först hade hittat mig. Efter det så tänkte jag "aldrig mer svarttaxi" men det räckte inte.
Efter att ha varit ute med Sabina, Emy och Niklas i fredags så bestämde jag mig för att ta en taxi. Jag började ringa efter en taxi från "Taxikurir Stockholm" men såg när jag kom ut att det stod en ledig bil från samma bolag lite längre bort på gatan. Jag gick mot den men en annan taxibil svängde in lite närmre mig, även denna från taxikurir, så jag hoppade in.
Jag satt i framsätet och det var den värsta taxiresa jag varit med om. Ödets ironi. Jag tog ju taxi för att det inte skulle hända någonting.
Nu har jag i alla fall polisanmält äckel-helvetet och anmälan kommer att leda till en förundersökning tack vare mitt snälla huvud som kom ihåg förarnumret.

sjätte januari

BÄSTA JULKLAPPEN

Jag har tagit semester från livet i några månader nu, men ska försöka hitta tillbaka. Det innebär bland annat att svara på telefonsamtal, sms och uppdatera mig oftare online, heheh.

Julafton-09 var en guldkant på vardagen till skillnad från många tidigare år.
Jag fick en julklapp via posten som gjorde mig extra glad. Det var en Nemi-tidning från mina favoritknattar Kristoffer och Fredrik.
Ganska smart present, precis vad en tjej vill ha: seriestrippar som handlar om vardagen för en tuff, rolig, gullig, självständig, ung kvinna med både intressant personlighet och utseende.
De där två killarna kommer bli värsta tjejtjusarna när de blir äldre, jag lovar.
Jag blev för övrigt fett rörd när jag såg brevet nedanför inkastet, inslaget i juligt omslagspapper och röda paketsnören, jag har aldrig blivit gladare över en julklapp! Jag måste hitta på något finurligt att skicka tillbaka trots att julen är över.

Önska mig lycka till med min färd tillbaka till livet och bloggandet!