sjätte mars

ÖVERRASKNING

Har fått två brev från kronofogden, det ena är från februari och det andra är nytt. Jag fick båda nu i veckan, det står inte vad de kommer ifrån men min gissning är en missad psykiatritid. Jag väntade på fakturan men den kom aldrig.
Hurra! Nu måste jag betala ett och tre för ett missat besök som skulle kostat 60SEK.

första mars

DÅ VAR DET DAGS IGEN

Det har varit en helt underbar helg! Festen startade tidigt, i torsdags, på terminalen vid Värtahamnen och slutade vid tretiden på lördagsmorgonen, när efterfesten på ROCKS höll på att avrundas.
Jag lärde känna många nya människor, 4 stycken på terminalen och ungefär 20 stycken till under resten av båtresan. Det var mest killar av någon konstig anledning. :P
Deathstars-spelningen, den egentliga anledningen att jag åkte, var awesome dock lite kort. Som en impulsgrej så råkade jag kasta upp min favorit-bh på scenen, men det gör inget.
Majoriteten av dem som jag umgicks med på båten är musiker. Dessa glada, underbara människor och alla grymma spelningar inspirerade mig och jag blev sjukt sugen på att skaffa en cello (det enda instrumentet jag kan spela), antingen en akustisk eller elförstärkt. Jag kommer ha våta drömmar om celli tills jag skaffar en.
Favoriten so far. Hittade den på Stockholms celloskola.