tjugonionde juni

SPOILER ALERT!

Igår såg jag Transformers: Dark of the Moon. Jag blir aldrig besviken på gigantiska robotar som slåss, men å andra sidan så vet jag att man inte ska förvänta sig för mycket av en uppföljare.
Jag blev positivt överraskad av den sista filmatiseringen i den älskvärda robottriologin. Liksom de tidigare filmerna så innehöll även denna mycket kärleksdrama och smaklösa skämt, det som gjorde Dark of the Moon så mycket bättre var att den är mer allvarlig, djup och mörk. Filmen innehåller svek, förluster och uppoffringar och man får veta mer om Autobots förflutna och deras förfallna Cybertron. Dock gick första tredjedelen av filmen väldigt segt och det var ganska jobbigt att vänta på all Autobots-vs-Decepticon-action, men när det väl kom så glömde man bort den outhärdliga starten.
Jag tycker även om hur scenerna var filmade med för- mellan- och bakgrunden, det fanns så många detaljer att iaktta. Jag såg den i 3D men hade nog tyckt lika mycket om den (om inte ännu mer) i normalt utförande.
Som vanligt så blev det känsligt på grund av en del händelser i filmen, men det är nog bara för att jag tycker lite för mycket om Autobots.

Det här är vad jag tyckte om filmen. Det kan hända att jag är subjektiv men om ni undrar varför så är det bara för att jag råkar älska Transformers.

tjugoåttonde juni

TRANSFORMERS

Idag ska jag se Transformers: Dark of the Moon i Sickla. Awesome!


tjugosjunde juni

IN OTHER NEWS

Arvikafestivalen har inte sålt tillräckligt med biljetter i år och har idag gått ut med att de ställer in Arvikafestivalen 2011.

Igår bestämde jag mig för att jag skulle dit, jag hade verkligen velat åka på en till road trip, röja på en till festival och bo på en till camping. Vilket äventyr hade passat bättre än Arvikafestivalen 2011?
Det var ju tur för min del att jag inte hann köpa biljett. Inom några dagar kommer arvikafestivalen ansöka om konkurs.
För mer information: Arvikafestivalen.se

tjugosjunde juni

CAKE

Den senaste editionen av Tårtkalas utspelade sig i lördags, det var precis vad jag behövde.


En av kreationerna från "Underground Tårtkalas 2.0- med bastu!"

tjugofjärde juni

HAVING A BAD DAY

Jag har en äckligt dålig dag idag. Allting bara suger och går fel. Kan inte sluta tänka på jobbiga saker.
Life's a bitch and then you die.

tjugotredje juni

SUPERNATURAL

Jag försöker bli av med min Metaltown-camping-förkylning. Jag kör Supernaturalkuren och förhoppningsvis blir jag frisk nog att vara med på Underground Tårtkalas 2.0 på lördag.

tjugoandra juni

MJÖLKISAR

Jag har problem med mina tänder och alla mina tandläkare. Jag har kvar fyra stycken av mina mjölktänder för att det inte kommer växa ut några andra under. Jag ska få tandproteser men under tiden som jag väntar på att käken ska växa färdigt har de bara byggt på mjölktänderna med plast. Problemet är att rötterna har gett upp nu och mjölkisarna snart ramlar ut. Det är dags att skaffa proteserna nu men tandregleringen har skrivit ut mig från deras institut och jag blir bara bollad fram och tillbaka. Jag blir så irriterad.


tjugoandra juni

APOR

Jag älskar alla mina apor, jättemycket.


tjugoförsta juni

SUMMERING AV METALTOWN

Khoma överraskade mig positivt och nu låter deras kompositioner ännu ljuvligare i mina öron än vad de gjorde tidigare. Korn var också bra, halva låtar är en bra lösning när man har för mycket material att framföra på en timma. De andra banden jag såg var ungefär så bra som jag redan visste eller trodde att de skulle vara.
Förutom musiken så var sällskapet trevligt, det var första gången jag samåkte på festival med fler än en person, synd bara att jag inte såg av så många efter första morgonen på campingen.


Robin på samlingsplatsen innan avfärd.


Middag första kvällen.


Korn innan spöregnet.

tjugonde juni

HEMMA

Igår på kvällen kom jag hem från Göteborg och Metaltown (orkar inte skriva om det nu för det blir så mycket att summera). När jag öppnade mitt kylskåp idag så hittade jag ingenting ätbart förutom random såser. Vad levde jag på innan festivalen? Jag kan inte komma ihåg trots att det bara gått fyra dygn. Jobbigt, jag är hungrig och på dåligt- och klagohumör (uppenbarligen).

tionde juni

SPEAKER AMP

Nu kan jag lyssna på IAMX och Jefferson Airplane när jag diskar. En av de där småsakerna som gör vardagen lite bättre.Om drygt 130 timmar avgår partybussen mot Göteborg! WOHOO!

nionde juni

FÖRRA ÅRETS LINDSAY

Jag snokade runt lite i bildarkivet på laptopen och hittade ett självporträtt som jag ritade upp för fyrahundra dagar sedan.


åttonde juni

POFF!

Poff! Borta! Ingen inspiration till någonting nytt. Jag vill skapa men kommer inte på vad jag ska göra.