trettionde mars

TRÖTT

Jag vaknade för en stund sedan av en obehaglig dröm. Nu sitter jag med en kopp nybryggt smultronte och funderar. Jag ska nog lyssna på Faraos cigarrer nu.


tjugotredje mars

T.G.I. TISDAG

Igår var jag på T.G.I. Friday's med Mathias, det var ganska värt.
tjugonde mars

VARFÖRDÄRFÖR


nittonde mars

ÄNTLIGEN!

Igår kom Volatile Times ut, den är underbar.femtonde mars

I AM ME

Ibland udrar jag vad folk tänker när de ser mig. Själv undrar jag ofta om andra människor, nämligen.
På tunnelbanan brukar nyfikenheten väckas till liv. Jag fastnar ofta för en person som jag sitter och undrar över och skapar mig en egen liten karaktär av denna i huvudet. Gör andra också så? Och i så fall, hur dan tror de jag är som person?
(Bara en av alla de där tankarna som flyger förbi emellanåt.)

trettonde mars

LUDWIG

Imorgon blir Ludde 2 år, fan vad tiden går fort.tionde mars

FIRE & WHISPERS

Bara 15 dagar kvar nu!


åttonde mars

TRANSFORMERS

Uppenbarligen ett återkommande tema när jag bakar.
Idag är det fettisdagen och internationella kvinnodagen.

 

sjätte mars

MYSKVÄLL

Nu har jag gjort en kopp varm choklad med vispad grädde och löjligt mycket marshmallows. Jag har Powerpuff Girls som sällskap i en MPlayer-lista och nu ska jag skriva lite på en uppgift om hantverk. Det blir ett bra avslut på sportlovet. (Imorgon börjar skolan igen, hurra!)


sjätte mars

INGEN ÅNGEST

Det skinande köket är ett tecken på hur tråkigt sportlovet har varit. Men jag har faktiskt haft saker att göra förutom att städa köket, planerade nämligen in hur mycket som helst bara för att inte få någon ångest idag och det verkar ha fungerat.
Igår fick jag färga på salongen, det var awesome! Genom att observera har jag även börjat förstå mig på det här med sax över kam-gradering lite mer. Det är som att skulptera, jag ser fram emot att lära mig mer om herrklippning.

Igår kväll käkade jag middag på Anchor med Charlie och aQpa. Eddie och Vickan droppade också in lite senare. Förutom våran lilla grupp så träffade man en del familjära ansikten under kvällen. Trevlig lördag imo, trots att vi drog hem någorlunda tidigt.