tjugonionde oktober

EN HÄLSNING!

Från mig till er.


tjugosjätte oktober

A-I-SU-KU-RI-MU

Awesome glass.


tjugosjätte oktober

THE UNFORGIVING TOUR

Imorgon ska jag och Sanchan se Within Temptation.


tjugofjärde oktober

UTKLÄDNAD

Jag har pysslat ihop en utklädnad inför Halloween.


Det blir en klassiker.

tjugoandra oktober

FREDAG KVÄLL

Awesome kowäll! Jag och Rickard har haft en ovanlig chillkväll, med bland annat lödning och långpromenad. Vi har lagat mina hörlurar (igen), käkat pizza (som vanligt) och vandrat (vilse) i Enskede.Lagar hörlurar.


Nytt OS till PACMAN!


Two-headed monkey. :D

nittonde oktober

OMSTÄLLNING

I helgen pajade allt. Laptopen och hörlurarna som Rickard alldeles nyligen fixat och PACMAN, min stationära älskling har fått ett virus. Ocoolt.

Jag har tagit ut lox och dreads, for now. Behöver låta hårbottnen vila lite och så tog jag tillfället i akt att göra en bottenblekning. La i ny färg också, för håret har växt så pass mycket sedan sist. Som vanligt så använde jag mig av sexprocentig väteperoxid och blått blekningspulver (någon lägre procenthalt biter inte på mitt hår, det blir bara kopparfärgat) för uppljusningen och lika/lika av Directions Turquoise och Lagoon Blue för färgningen.
Also! Jag tror att mössa blir min nya grej (så länge jag inte har loxen i).


Efter blekningen.


Slutresultat.


Mössa: min nya grej.

femtonde oktober

HÅRUPPDRAG

Igår tog jag på mig två håruppdrag: att fixa sidecut på Malin och fläta dreads på Petra. Har dock bara bild på Malin.Jag har insett att jag har väldigt snygga kompisar.

trettonde oktober

ALVEDON-KUREN

Dricker honungste och knaprar alvedon eftersom jag vaknade med feber imorse.

På tal om någonting helt annat så har ICA Bea just nu erbjudande på Budweiser- och Jim Beam®såser, 20 SEK/flaskan. Ganska nice.


tolfte oktober

SPARRING & BLÅTT HÅR

Idag har jag varit på Panda Dojo för att titta på sparring, fys och lite soff-brottnings-tekniker (ja, det är mitt egna ord för det). Jag blev jättesugen på att börja själv, kanns bara lite jobbigt att hoppa in mitt i terminen/kurserna. Lär ju gå dit även för att prova på inom en snar framtid.
In other news: det finns tydligen en till tjej i Svedmyra med blått hår. Enligt en kille på tuben. Jag undrar hur hon ser ut.


Så här ser i alla fall jag ut i mitt underbara, blåa hår.

tionde oktober

UPPE MED TUPPEN

Imorse vaknade jag klockan fem och kunde inte somna om, men det kändes lika bra för då kunde jag dra ut och jogga. Det ska bli en vana.
Första gången jag var ute på joggingtur i området så sprang jag vilse. Det ska inte bli en vana.

nionde oktober

WHOPS!

Ser ut som att mina cyberlox vuxit ut igen.


åttonde oktober

SIMON PEGG & NICK FROST'S STAR WARS


sjunde oktober

UPDATE

Nya apor, nya vantar, ny hårfärg.
Apor som kastar bananskal, vantar från H&M. Hårfärgen är en blandning utav Directions Turquoise och Lagoon Blue, jag blandade dem lika/lika.sjätte oktober

NYGAMMALT PROJEKT

Detta kanske blir nästa hårprojekt. For old time's sake.


fjärde oktober

LJUD

Måndag morgon när jag väntade på tuben så lyssnade jag till bruset från träden i vinden, löven som tisslar och tasslar, fåglars flaxande när de bär av mot himmelen, bullret från tåget som rullar in och bromsar gnisslande... I fucking hate it! Håller på att smälla av, förstår inte hur jag kunnat klara mig så länge utan mina hörlurar, som dessutom var mitt enda par. Well, finns inte så mycket att göra nu förutom att vänta och hoppas på bra besked.
Anyways, det är trevligt att tuben går, trots att det fortfarande är vissa komplikationer: till exempel när jag skulle hem igår kväll, då fick jag vänta olidligt länge (25 minuter är ganska lång tid i tunnelbanetermer). Suck, alla dessa lyxproblem...


fjärde oktober

NICE HELG

Efter några smärtsamt jobbiga dagar så passade helgen med Rickard helt perfekt. Han kan muntra upp mig. Joel var också med från lördag till söndag. Vi har chillat i lägenheten hela helgen, förutom våra äventyr till tvättstugan, Systembolaget, ICA Bea och den lokala pizzerian.


Rickard skrapar pengar.


När middag och tvättid krockar.


Sötsura drinkar.