tjugoåttonde april

VÅR!

Jag har ont i munnen efter ett besök hos tandspecialisten och jag är jäkligt trött för att jag inte kan sova men det spelar ingen roll för nu är det fan vår!

tjugosjätte april

NUDLAR

Biffnudlar med teriyakisås och jordnötter. Fucking delicious.


tjugofjärde april

THE LIFE AND TIMES OF TIM!

Bra skit.


tjugoförsta april

BREAKING BAD

Är sjuk, då passar serier bra.


nittonde april

ÄTSTÖRNINGAR

Nuförtiden kan jag inte äta med gott samvete, antingen känner jag mig tjock och ful eller så kräks jag. Lösningen blir en diet som går ut på att man ska variera kaloriintaget från dag till dag, samt mer träning. Det är en kompromiss jag nått tillsammans med mig själv eftersom jag varken vill rubba mitt fysiska välmående (det lilla jag har kvar) eller mitt självförtroende.
Scheiße! Måste springa till ett möte nu, på återseende!

artonde april

TJEJMIDDAG

Kom precis hem från en ljuvlig tjejmiddag med fem förtjusande jäntor. Det är ett otroligt gäng som man aldrig kan ha tråkigt med.

För många, många år sedan så hittade min mor ett roligt recept på ett snabbmakaron-paket, jag använde det idag till vårat lilla knytkalas. Makaronipizza.


sjuttonde april

ÖVERANVÄND TSHIRT

En ny tshirt med jäkligt lågt minutpris. Nu ska jag träffa min mor, ciao!sextonde april

SÖDERHAMN

Har varit på semester i Söderhamn för att vara med Sandra och Ludwig. Det var en bra vecka och Sandra skämde bort mig ordentligt (speciellt med paj). Men nu är det dags att komma tillbaka till vardagen och nudeldieten.

En av de fyra pajerna vi bakade.

andra april

SYNTHETIC GENERATION

Återupptäcker det jag tycker bäst om med Deathstars.