trettioförsta mars

BANANA BREAKFAST


trettionde mars

VINST!

Jag vann två saxar idag från DISP, delad förstaplats med en annan tjej i klassen för att vi sålt så mycket produkter.tjugosjätte mars

ALICE & NOEL


tjugofemte mars

STILL HATE COMIC SANS

Mathias räddade min kväll med en underbar illustration.


tjugofemte mars

INSPIRATIONSBRIST

Vill skapa något, men vad?


tjugofemte mars

SOLNEDGÅNGEN

Jag älskar solnedgången den här tiden på året, kom att tänka på det igår, några minuter innan sju på kvällen. Jag känner mig väldigt upprymd, en inställning som snabbt konverteras till vemod med tanken på att det vackra inslaget inom kort kommer att försvinna. Rariteten ger samma slags känsla som jag får när Julian Barratt nämner Chris Corner eller när låten jag så gärna vill höra spelas på radion.
En slags lycka, jag vill ha mer av den.


tjugofjärde mars

CHARLIE THE F*CKING UNICORN!

Det var så länge sedan, här är 3,5 minuter av glädje.


tjugotredje mars

TJUGOTALSMAKEUP


Några fun facts:

- Läpparna målas i mörka, röda nyanser och appliceras på ett speciellt sätt, som bilden visar.

- Ögonbrynen, kraftigt markerade med eyeliner och lite sluttande.

- Ögonen, mörka, locken skuggas gärna i en grå nyans (men även grön eller turkos går bra) som tonas ut.

- Ögonen markeras med eyeliner.

- Endast mitten av nageln målas, tippen och lunula lämnas ofärgade.


tjugotredje mars

SLIPSEN

Ett roligt ord och en underbar accessoar.


tjugoandra mars

ELECTRO GIRLS


tjugoförsta mars

HA-BEGÄR

Träns, fjädrar och en fulsnygg hatt.


tjugonde mars

EN VANLIG LINDSAYMALINEDDIE-HELG

Eddie, Malin och jag hade en trevlig kväll hemma i Svedmyra, i lördags. Vi chillade gärnet med godis, salta snacks, svalkande dryck, nostalgiskt musik (även Dropkick Murphys för att fira Saint Patrick's Day) samt en jäkla mängd skvaller och snack.
Vi gjorde som vi alltid brukar göra och bestämde oss för att sätta igång en film, efter att ha skjutit upp filmtittandet i typ fyra timmar velade vi lite tills jag avgjorde att Garth Marenghi's Darkplace var den ultimata lösningen. Vi satte igång miniserien, bäddade ner oss och somnade allihopa efter halva spellistan.
Den optimala söndagen gick ut på att rädda Malins hår med hjälp av en dryg inpackning..

Vackra Malin med inpackat, kladdigt hår.

sjuttonde mars

SAINT PATRICK'S DAY

Idag har jag varit på barnkalas ute på Värmdö och nu bär jag gröna, hemgjorda bijouterier.


femtonde mars

RÄDDA LILLASYSTER!

Jag råkade modifiera en t-shirt lite för mycket... eller passformen blev helt fel så jag räddade trycket genom att helt enkelt sy fast det på en annan top.

Världens mest plåttriga bild, jag vet!


Vårkänslor och överanvändande av American Apparel-strumporna.

fjortonde mars

SKOLAN

Idag hade jag utvecklingssamtal på skolan, jag kan inte bestämma mig för om det gick bra eller dåligt. Jag är uppenbarligen för nedstämd för att orka ta tag i skolarbeten, insåg det idag när vi tillsammans läste igenom mina omdömen. Det är snack om att jag ska ta sabbatsår nu också, om jag ens får det vet jag inte men både min mentor och min coach tycker att det verkar som en bra idé: "Du måste ta hand om ditt mående först" och så vidare, och så vidare. Det skulle kännas skönt att bara behöva fokusera på en sak men jag känner mig så misslyckad, jag är redan 20 och går fortfarande kvar på gymnasiet. Vill inget hellre än att må bra och ha ett normalt liv.


LUDDE <3

Men idag är en speciell dag, Ludwig blir tre år! Jag var med honom och Sanchan igår. Han bara växer och växer, kommer snart växa ikapp mig tror jag. Världens sötaste och busigaste lilla gullunge är han i alla fall. Jag är så glad och stolt över honom, och hjärtat smälter lite varje gång han gömmer sig på ett uppenbart synligt ställe eller provar för stora solglasögon på H&M.


trettonde mars

FRISYRER

Satt och tänkte på olika frisyrer jag haft under årens gång, tankarna resulterade i kladd. En vacker dag kanske jag till och med orkar göra färdigt bilden.


tolfte mars

RECONSTRUCTION

Klippa i t-shirts, ett litet intresse.


elfte mars

THE ROOM

Jag mår så sjukt djävla dåligt... såg precis världens sämsta film!

sjunde mars

BÄSTA MALIN MED MERA

Senast jag hängde med Malin så passade vi på att färga hennes hår till en extrem röd färg, men impulsiv som hon är har hon hunnit byta färg igen. Jag och Johanna finputsade lite idag, i skolan på frisörtekniken.Har även tagit en fika idag med mina, hyfsat, nyfunna vänner. Bättre människor får man leta länge efter, alla är så fina och rara och man kan prata med dem om precis allt.

sjunde mars

LUCKY!

Igår hände det som typ aldrig händer... jag vann konsertbiljetter! Bandit Rock hade två plåtar till gårdagans Rise Against-spelning liggandes och det var först till kvarn som gällde. Den passande vinsten som blev ett lyft i tillvaron medförde en nice kväll och häng med trevligt sällskap.


tredje mars

TWO BIRDS, ONE STONE

Som både Chris Corner- och Noel Fielding-entusiast så blir jag väldigt upprymd om jag råkar få se dem samtidigt, inom en ram.


tredje mars

SÅ HÄR KAN DET SE UT...

När jag har candy-cane-verkstad:


När jag och älskade pappa har har satt upp en ny hylla: